Köp Online

Bäddfåtöljer är extremt svåra att hitta i lokala möbelbutiker då det är en möbeltyp som inte är alls vanlig. Att vända sig till de e-butiker som säljer möbler online gör dock att du får tillgång till ett bredare sortiment med en handfull av modeller att välja mellan.

Butiker med bäddfåtöljer

Följande butiker har bäddfåtöljer och bäddsoffor i sitt sortiment. Vi har försökt lista dem efter de som har bäst utbud överst men alla butiker har eller har haft bäddfåtöljer i sitt utbud.

Trendrum
Här hittar du ett fantastiskt utbud av möbler till intressanta priser. Trendrum har givetvis en hel del bäddsoffor och även bäddfåtölj i sitt sortiment.

Tänk på detta vid köp av bäddfåtöljer

Bäddfåtöljer är ofta mer förlåtande än vad en bäddsoffa är när det kommer till plats och storlek. De är mycket enklare att flytta och vrida i rätt riktning vilket gör de mycket mer flexibla i sig. Men trots detta så är syftet ändå att de ska kunna göras om till en sovplats.

Var noga med att mät måtten för både fåtöljen men även när den är omgjord till en sovplats för att säkerställa att den får plats där du vill ha den.

Att handla online är tryggt om det görs på rätt sätt. Enligt distansavtalslagen har du som konsument alltid 14 dagars öppet köp och där du har rätt att öppna förpackningen för att inspektera varan du fått. Men förstör inte emballaget mer än vad du måste för att få ut produkten för annars riskerar du att få betala för den skadan om du skulle vilja utnyttja öppet köp och returnera bäddfåtöljen eller vilken produkt du nu handlat.

Om du kan, försök betala i efterskott genom t.ex. faktura, postförskott eller kreditkort. Detta gör att du är skyddad om butiken du beställer från skulle hamna i ekonomiska problem. Detta är något som historiskt hänt seriösa butiker också och har du gjort en förskottsbetalning kan det vara svårt att få sin produkt eller pengarna tillbaka.